dimecres, 27 de febrer del 2013

Canal 9: L'assassinat perfecte

Els pocs treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) que queden no arriben a tot. Després dels acomiadaments massius que han afectat a aquells més fidels a una televisió i una ràdio públiques de qualitat, els pocs que queden no poden cobrir tots els esdeveniments. Però, a qui li importa?

Aquest és el fet. RTVV està ensorrant-se i els valencians no es preocupen perquè per a ells la televisió i la ràdio públiques estaven mortes des de ja fa molt de temps. La història de Canal 9 és una història de despropòsits. Solament els primers anys va funcionar i ara era un ens manipulat, amb deutes i amb una paupèrrima qualitat.

Sembla que el PP ho tinguera tot planejat. Primer ens quedem RTVV, després comencem a manipular les notícies i a fer que esdevinga un ens partidista, com que els nostres no volen veure televisió en valencià fem que tinga una audiència molt baixa (d'un 4% més exactament) i no traduïm els continguts en castellà i després l'acabem de matar, ja a ningú li importarà. Serà pel poc amor que tenen els populars als autogoverns separats de la Moncloa però la RTVV ha sigut víctima d'un llarg i agònic assassinat que estava planejat mil·límetre a mil·límetre.

Els deutes de l'ens ja no estranyen a ningú i la manipulació ja no afecta a l'audiència, a qui li ha d'importar l'acomiadament dels peons? Eixos peons als quals van obligar a manipular i si es negaven els canviaven a programes secundaris i on no hi havia possibilitat de desprestigiar al PP. Eixe PP que s'emportava les mans al cap amb la “falta de neutralidad” en TVE però que permet aberracions a TeleMadrid i a Canal 9.

Però, ens estranya que maten mitjans de comunicació públics quan estan matant tot allò públic?