dimecres, 23 de maig del 2012

Vídeos i fotos de la vaga d'estudiants i professors del 22 de maig del 2012

Vídeos
Alcoi



Alacant



Fotos
Alcoi: Facebook
Alacant: Facebook

Em sap greu ser tant esquemàtic, però amb açò de segon de batxiller ja faig prou anant a les concentracions i gravant-ho, si tinc temps (les meues ganes) afegiré informació o faré una nova entrada. Gràcies per entrar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

VIVA ESPAÑA

Anònim ha dit...

¡VIVA ESPAÑA!

Anònim ha dit...

Menys vages i més buscar treball i els que el tenen esforçar-se, prou de perroflautas i dels fills de puta que els an dut al mon a eixa raça de gent minusvalida mentalment hi hauria que exterminarla.

Anònim ha dit...

segur k estaves xuplanli la polla als mestres pa traure un 10 en tot y de paso fen el trenet com una gosseta calenta

BUJARRAA!!

Unknown ha dit...

M'encanten les mostren de respecte, al fi i al cap aquests comentaris sols reafirmen la necessitat immediata d'una millora en el sistema educatiu, el qual hauria de basar-se en el respecte a les persones des d'un primer moment i després ja en la resta de matèries tant necessàries i que cal que es desenvolupen.
Ni molt menys tinc un 10 en totes les assignatures, ni de prop, no crec que hi haja massa favoritismes en l'educació pública. I si voleu dir-me homosexual, endavant, no ho sóc, però no em pareix un insult.
Ho he dit més d'una vegada, m'agradaria que eixos "Anònims" tant valor com tenen per a dir aquestes coses no es quedaren darrere de la paraula "anònim" i signaren.
Per cert, si creieu que m'ofeneu dient "¡Viva España!" aneu mal encaminats, tracte el respecte cap a tothom i si vosaltres creieu així, endavant!
Gràcies per reforçar els meus arguments.