dissabte, 27 d’octubre del 2012

Les mesures d'estalvi eliminen tres dies laborals a la Universitat Autònoma

El vicerrectorat d'Economia i Organització ha enviat un correu electrònic a tots els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona anunciant la supressió de les classes i activitats els dies 2 de novembre, 7 i 21 de desembre. Aquesta mesura s'ha pres, tal i com informen al text, degut a la necessitat d'adaptar-se a l'ajustament pressupostari del 2012.

La parada d'activitat al campus es deu a la necessitat d'estalvi, especialment de la despesa energètica, ja que les constants retallades al sistema educatiu públic comporten un esforç econòmic important. A més, com es fa saber al correu electrònic, ja es va prendre una mesura similar el mes d'agost, amb tres setmanes sense activitat a l'Autònoma.

Des del vicerrectorat entenen que aquesta és una situació extraordinària que pot "generar inconveninents" però demanen la "col·laboració i comprensió" de tot l'alumnat. Un fet que es relaciona amb les mobilitzacions i vagues d'estudiants i professors que s'estan duent a terme durant aquest curs degut a la pujada de les taxes universitàries i les retallades en el sector.

Notícies relacionades: