dimarts, 7 de setembre del 2010

Obrim els ulls

Nou article d'opinió per a Pagina66, mescla entre solidaritat i política, es veritat, és estrany fins i tot per a mi. El text es diu Obrim els ulls.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Encara no l-havia llegit tete, pero m'ha agradat moltissim. M'encanta compartir estes coses amb tu, l'escritura, la meva passio :) (perdona les tildes, teclat angles)

Esquerra ha dit...

Això de que vivim bé és relatiu. No ens morim de fam, cert. Però actualment anem a la cua de l'estat espanyol en moltes coses. En Educació, en ajudes socials (no aplicació de la Llei de la Dependència) i tantes altres coses.
La qüestió no és si vivim bé o no; la qüestió és que podriem viure molt millor si els Països Catalans assolirem la independència.
I altra cosa: amb la nostra independència tindriem un estat que protegira la nostra llengua i la nostra cultura, i no com ara, que no sols no la protegeix sinó que ens destrueix, ja mane PSOE ja siga PP.

pascu ha dit...

En això estic completament d'acord, però aquest article no estava centrat en les coses dolentes de la nostra societat sinó en el què podriem fer per millorar altres i no fem. Per cert: Gràcies pel comentari, salut i independència ||*||